Ben jij opzoek naar een uniek en persoonlijk cadeau om te geven? Kijk dan zeker even rond op de site van www.artihove.nl. Deze site heeft allerlei leuke spulletjes te koop, die perfect zijn om cadeau te geven. Denk aan een verjaardag, een jubileum of kies er voor om een afscheid collega cadeau bij Artihove te kopen. Benieuwd wat ze verkopen? Hier ontdek je 5 leuke, unieke producten om cadeau te geven.

1: Lauwerkrans beeldje

Een lauwerkrans werd vroeger gebruikt als een teken van overwinning. Als iemand iets gewonnen had, kreeg die persoon deze krans. De lauwerkrans is mooi verwerkt in een moderne en stijlvolle schaal. Een mooie decoratie met een mooie betekenis. Zo’n beeldje is perfect om te geven als iemand is geslaagd of een persoonlijk doel heeft gehaald.

2: Sieraden met betekenis

Denk eens aan mooie, betekenisvolle sieraden als origineel cadeau. Dat is weer eens wat anders dan de standaardjuwelen van tegenwoordig. Als je op zoek bent naar sieraden met betekenis voor jouzelf of voor iemand anders, ben je bij hier aan het goede adres.

3: Kunstzinnige pennen

Een pen lijkt in eerste instantie een beetje gek om te geven. Toch zijn de kunstzinnige pennen van deze website anders. De prachtige pennen hebben een mooi, kunstzinnig klein beeldje op de bovenkant staan. Dit beeldje is niet zomaar iets. Ook dit beeldje zit weer vol met betekenis. De een nog mooier dan de ander.

4: Sculpturen kopen

Als je écht met een uniek cadeau wil aan komen zetten, dan kun je sculpturen kopen. Deze sculpturen kun je zelfs op maat laten maken! Is er een bepaald symbool wat voor jou of voor iemand anders veel betekent? Dan zijn sculpturen of brons kunst kopen een goed idee! Ook kun je in het prachtige assortiment een mooi sculptuur uitkiezen. Artihove is gespecialiseerd in het maken van mooie, betekenisvolle sculpturen.

5: Geschenkpakketten

Geschenkpakketten zijn ideaal voor gelegenheden zoals kerst en oud en nieuw. Deze kun je geven bij een afscheid collega cadeau Artihove, medewerkers of iemand uit je omgeving. Een goede vriend, je ouders of een broer of zus misschien. De geschenkpakketten zijn net een beetje anders dan de standaardpakketten. De meeste geschenken zijn een combinatie van een goede fles wijn met een mooi, betekenisvol beeldje. Daarnaast kun je nog lekkere dingen zoals nootjes bijvoegen.

Maak jouw cadeau persoonlijk!

Wat jouw cadeau ook is voor een verjaardag, afscheid, geboorte of jubileum; alle cadeaus zijn te personaliseren. Bijvoorbeeld met een persoonlijke tekst. Schrijf een mooie quote die betekenis voor jullie heeft. Of zet een naam op het cadeau! Laat iemand zien dat je aan hem of haar denkt. Maak iemand écht blij met een betekenisvol en persoonlijk cadeau!