Waarom decoratieve planten?

 

 

Je hebt natuurlijk kunnen lezen wat voor waarde tuinplanten toevoegen aan je tuin en welke tuinplanten populair en mooi zijn naar mijn mening. Het voordeel van het hebben van planten in je tuin is dat ze vaak door regen genoeg water hebben en dat ze buiten staan, waardoor ze genoeg zonlicht binnen krijgen. Als je de juiste planten koopt kan het heel mooi staan met bijvoorbeeld een zwembad of terras als je dat in je tuin hebt. Planten kan je ook in je huis zetten om je interieur wat mooier te maken. Hier zijn decoratieve planten goed voor. Een paar planten in je huis kunnen je interieur een stuk mooier en levendiger maken. Het is niet voor niets dat bijna iedereen planten in zijn huis heeft. Planten zijn enorm populair en zullen dat nog een tijdje blijven, want het is heel mooi om te hebben. Decoratieve planten kunnen van plastic zijn, maar ze kunnen ook echt zijn. Allebei heeft zo zijn voordelen.

Het verschil tussen plastic en echte planten

Er is een duidelijk verschil tussen plastic en echte planten, namelijk dat plastic planten van plastic zijn gemaakt en dus minder verzorging nodig hebben. Het is minder tijdrovend dan het hebben van echte planten, vooral als je veel planten hebt. Aan de andere kant is het verschil tussen een plastic plant en een echte plant wel te voelen. Tegenwoordig lijken plastic planten heel erg op echte planten. Het uiterlijk is vrijwel hetzelfde, alleen heeft een plastic plant niet zo een lekkere geur als een echte plant en is het verschil wel echt te voelen. Een plastic plant hoef je natuurlijk geen water te geven en ook niet in de zon te zetten.

 Bij een echte plant is dit echter cruciaal. Als je bijvoorbeeld op vakantie gaat voor een langere tijd moet je iemand regelen om voor jouw planten te zorgen terwijl je weg bent. Anders gaan ze dood. Bij plastic planten hoeft dit niet. Plastic planten gaan ook niet na een tijdje dood. Echte planten kun je alleen op bepaalde plekken kopen. Plastic planten kun je bestellen op het internet of je kan ze makkelijk ergens anders kopen. Ze zijn heel makkelijk om te krijgen en ze kunnen een stuk goedkoper zijn. Hoe duurder de plastic plant hoe echter hij vaak lijkt.